Webshop


Een speciale gelegenheid of jezelf eens verwennen met een mooi boeket? Bezoek onze snijbloemen voor een ruime selectie verse snijbloemen en met zorg gecreëerde boeketten en bloemstukken.

Maak van je terrastuin een paradijs? Daarvoor moet je zeker bij onze buitenplanten zijn! Je vindt er tal van seizoensplanten en vaste planten voor in je tuin of bloembak.

Op zoek naar die groene finishing touch voor je interieur? Ontdek in onze serres een gevarieerd aanbod van groene of bloeiende kamerplanten. Klassiek of hip, voor elk wat wils! 

Op moeilijke momenten zegt een bloemstuk soms meer dan duizend woorden. Maak je keuze tussen onze verschillende grafstukken, die naar wens kunnen aangepast worden.

Jouw prachtige dag verdient even prachtige bloemen! Wij verzorgen met veel liefde jouw huwelijksdecoratie, het bruidsboeket, de corsages, kerk- en zaalversiering …

Wil je wat sfeer in huis halen of wil je iemand verrassen met meerdere boeketten? Neem een bloemenabonnement! Wij zorgen ervoor dat je op regelmatige basis kan genieten van een seizoensboeket dat volledig wordt afgestemd op jouw wensen. 

De Topidee cadeaubon is leuk om te geven en te krijgen! U kunt de cadeaubon bij ons besteden aan ons gehele assortiment. Of u nu denkt aan sfeerproducten, potterie of een hippe woonplant, de keuze is aan u.