Betaalmogelijkheden


Betaalinformatie

Bij Topidee Denderleeuw betaalt u eenvoudig en veilig via Bancontact, Creditcard of iDeal. Voor de online betalingen maken wij gebruik van de payment provider Mollie. Wij hebben een vergunning gekregen voor het verzorgen van online betalingen via Mollie.

Wij slaan zelf geen bankgegevens van u op en bewaren deze niet binnen onze omgeving. Deze informatie is uitsluitend in de systemen van onze payment provider Mollie opgeslagen.

Mister Cash / Bancontact

Met Mister Cash betaalt u eenvoudig met uw eigen bankkaart. De betaling wordt direct uitgevoerd waardoor wij snel tot levering over kunnen gaan als het product op voorraad is.

Zo werkt het betalen via Mister Cash:

  1. Wanneer u gebruik maakt van internetbankieren bij KBC, Belfius, Fortis, Fintro, AXA, CBC, ING, VDK spaarbank, dan kunt u gebruik maken van Mister Cash.
  2. Kies om te betalen met Mister Cash.
  3. U komt terecht in uw eigen internetbankieromgeving. Vul de ontbrekende gegevens in en voltooi de betaling.
  4. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven. Wij krijgen dan bericht dat de bestelling is voldaan.
  5. Vergeet niet na het betalen terug te gaan naar onze site om de bestelling af te ronden!

Het betalen via Mister Cash doet u via de betalingsomgeving van uw eigen bank en is dus veilig en vertrouwd.

Creditcard

Het is ook mogelijk om in onze webshop middels een creditcard te betalen. Indien deze geactiveerd is maken wij gebruik van 3D security: naast het invoeren van uw kaartnummer en verloopdatum dient u ook een verificatiecode in te voeren welke u kunt genereren met uw cardreader. Aan creditcardbetalingen kunnen extra kosten zijn welke u tijdens het bestellen kunt zien. 

iDEAL

Met iDEAL betaalt u gemakkelijk en veilig via uw eigen bankomgeving.